Verhuizing in Bennekom

17 jan Verhuizing in Bennekom

“Ik kom een belofte na: toen ik in oktober 2013 door dhr. Hilgers van Bavel naar Bennekom werd verhuisd beloofde ik een beoordeling te schrijven zogauw mijn internet het deed. Nou, dat doet het natuurlijk allang, maar het berichtje zette ik niet neer.
Bij deze alsnog én van harte. Het was méér dan perfect, snel , vakkundig en goedkoop.
Ik kan iedereen deze vakman van harte aanbevelen. Alles werd zorgvuldig in de vrachtwagen gepast, dekens ertussen. In- en uitladen onder zijn waakzaam en vakkundig oog. Alles zeer snel op de plaats van bestemming. Ik kijk er met véél genoegen op terug. Nogmaals héél hartelijk dank voor deze perfecte verhuizing!!”

— Ank Koster

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.