Verhuislift huren in Nijmegen

08 jan Verhuislift huren in Nijmegen

STS_9033Wilt u een verhuislift huren in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt onze verhuislift huren in Nijmegen vanaf slechts € 65,= per uur inclusief operator. De verhuislift komt bij u aan huis en brengt uw goederen veilig naar boven of naar beneden. Het meubelplateau heeft een draagkracht van 250kg en de ladder heeft een lengte van 24 meter. Hiermee kunnen we de 6e verdieping bereiken (onder ideale omstandigheden soms ook de de 7e verdieping).

 Verhuislift huren al vanaf € 65 per uur

Incl. operator

 Veilig verhuizen zonder schade

Soepel verhuizen dankzij de verhuislift

Vandaag is onze verhuislift incl. operator onderweg in Nijmegen. Enige dagen geleden heeft de klant contact met mij gezocht of ik hem kon assisteren bij zijn verhuizing in de wijk Dukenburg in Nijmegen. Zowel op het oude adres als ook bij de nieuwe woning is een verhuislift een uitkomst.

Je moet er niet aan denken om een hele inboedel 3 trappen naar beneden te dragen en daarna weer naar boven naar de 3e verdieping!

Ik heb een mooi prijsje gemaakt voor deze klus en we gaan om 8.00 uur aan de slag. Binnen 2 uur staat de inboedel in de verhuiswagen. Nu wordt de verhuislift weer ingeklapt en verplaatst naar het nieuwe adres. Gelukkig is dit maar een paar straten verder. Na de koffie zijn we om 11.15 uur gereed om de inboedel naar boven te brengen. Vrienden & familie die meehelpen verhuizen zijn erg blij met de verhuislift.

Om 13.30 is de hele inboedel weer veilig en ongeschonden naar boven gebracht boven. Oma verschijnt ten tonele met een grote pan oud-hollandse groentensoep.

Dat gaat er wel in bij de verhuisploeg. De verhuizing is bijzonder soepel verlopen dankzij de verhuislift met operator/verhuizer. Zonder deze verhuislift had deze verhuizing minstens tot 18.00 uur geduurd in plaats van tot 13.30 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier extra informatie over een verhuislift huren of vraag vrijblijvend een offerte aan!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.