Verhuislift huren in Oss

06 dec Verhuislift huren in Oss

Verhuislift-huren-in-Oss-225x300De klanten van vandaag wilden graag een verhuislift huren in Oss. Dat kan natuurlijk snel geregeld worden.

Na enige tekst en uitleg via de telefoon bleek al snel dat het geen probleem was om de verhuislift te kunnen plaatsen op het gewenst adres in Oss.

Ondanks het plantsoen wat voor het flatgebouw is gelegen lukt mij toch om de verhuislift op een veilige en verantwoorde manier op te stellen. En wel zo dat alle inboedel direct van de verhuislift de wagen in kan.

Het jonge gezin wat ik vandaag assisteer tijdens hun verhuizing met onze verhuislift in Oss, heeft een leuk huisje gekregen waar zij wat groter kunnen gaan wonen.

Zij hebben zelf een busje gehuurd en familie en vrienden is in grote getale aanwezig om mee te helpen. Op deze manier is het goedkoop verhuizen!

We gaan dus de hele inboedel naar benden brengen vanaf de tweede etage met behulp van de verhuislift. In ongeveer 2 uur is dit klusje ook weer volbracht en zijn de klanten zeer tevreden over het verhuislift huren.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Een verhuislift huren in Oss is al mogelijk vanaf € 130,= (inclusief operator bij u thuis).

Heeft u een grote inboedel te verhuizen? U kunt dan voordelig onze verhuiswagen huren in Oss!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.