Goedkoop van Zweden verhuizen naar Nederland

26 nov Goedkoop van Zweden verhuizen naar Nederland

 

Verhuizen naar NederlandAlweer vroeg uit de veren om goedkoop te verhuizen naar Nederland. De startlocatie was dit keer het mooie Zweden.

Ik heb nog zo`n 50 km af te leggen over smalle weggetjes door de bossen. Het is nog vrij duister, druilerig herfstweer en ik kom bijna geen mens tegen. Prachtige natuur maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen het hier toch niet uithouden.

De klanten van vandaag komen oorspronkelijk  uit Oost Nederland. Na 20 jaar Zweden wilden zij weer verhuizen naar Nederland. De navigatie schiet helaas tekort op het laatste stukje in het bos. Tijdens een telefoontje met de klant krijg ik aanwijzingen hoe ik het afgelegen huis kan bereiken. En inderdaad na korte tijd rijd ik het juiste zandweggetje in. Ik arriveer rond 9.00 uur bij een prachtig gelegen huis. Midden in de bossen en aan een groot meer.

Ik word enthousiast begroet. Na de koffie en een praatje gaan we gezamenlijk aan de slag. We moeten uiterlijk om 13.00 uur vertrekken om vanavond de veerboot van Denemarken naar Duitsland nog te halen.

Om 12.30 zijn we klaar voor vertrek. Tijd om goedkoop te verhuizen naar Nederland. We rijden richting Helsingborg waar we  rond 14.30 de veerboot nemen naar Helsingor, Denemarken. Deze overtocht duurt slechts 20 minuten. Via Kopenhagen gaat de reis naar Rodbyhaven.

Daar staan we helaas 2 uur in de rij voor de veerboot naar Duitsland. Om 20.00 uur rijden we dan eindelijk Duitsland binnen en zoeken we snel een plekje voor de nacht. De volgende dag nog 600km naar huis door Noord-Duitsland naar huis. Op vrijdag 28 november lossen we de inboedel in `s Heerenberg samen met de klanten. We kijken terug op een mooie week.

Maandagochtend vroeg geladen in Amsterdam en dinsdag gelost in Malmö. Op woensdagochtend weer geladen voor Nederland. Donderdagavond alweer thuis. En volgens planning gelost op vrijdag.

Alles exact volgens mijn planning. Dus als u ook goedkoop wilt verhuizen naar Nederland? Of andersom: goedkoop verhuizen van Nederland naar Zweden? Neem dan contact met mij op en verbaas uzelf over onze bescheiden prijs! Ga ook verhuizen naar Nederland met Zelfgoedkoopverhuizen!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.