Van Nederland verhuizen naar Zweden

24 nov Van Nederland verhuizen naar Zweden

Verhuizen naar Zweden

Voor vandaag stond een internationale verhuizing in de planning, namelijk het verhuizen naar Zweden!

Met de verhuiswagen door Amsterdam

Al vroeg in de ochtend vertrek ik richting Amsterdam om van Nederland te verhuizen naar Zweden. De verhuizing gaat van Amsterdam naar Malmö.

Een jong stel expats uit Duitsland en Zweden hebben enige tijd in Amsterdam gewerkt en hebben weer een nieuwe uitdaging gevonden in Zweden.

Het verhuizen naar Zweden is goed voorbereid. We hebben een vergunning via de gemeente Amsterdam geregeld voor het afsluiten van de straat van 8.00 uur tot 11.00 uur, het parkeren van de verhuiswagen en het plaatsen van een verhuislift.

In hartje Amsterdam moet ik zijn en met veel moeite bereik ik op tijd het juiste adres. De straatjes zijn er krap en ik pas er maar net doorheen met de verhuiswagen. De verhuislift is ook op tijd en we gaan met 3 man aan de slag. Het gaat om ongeveer 25m3 inboedel en deze is in 2 uur geladen en kan het verhuizen naar Zweden beginnen.

Verhuizen naar Zweden

Rond 11.00 uur vertrekt de verhuiswagen richting Malmö, maar liefst 823 kilometer. Na een overnachting onderweg en een overtocht per veerboot van Duitsland naar Denemarken, arriveer ik de volgende dag om 13.00 in Malmö. De klanten staan al te wachten. De inboedel staat snel op zijn plaats in een meubelopslag. Na een bakkie koffie vertrek ik naar de volgende klant, die 150 kilometer ten noorden van Malmö wonen.

Het gaat om een heel vriendelijk Nederlands echtpaar dat na 20 jaar in Zweden te hebben gewoond weer terug wil verhuizen naar Nederland. Ik rijd midden door de eindeloze bossen van Zweden: prachtig om te zien! Het is in Zweden al vroeg donker en om 16.00 uur is er alleen nog de stromende regen als uitzicht. Ik bereik om 19.00 uur de plaats van bestemming en we gaan de volgende dag direct aan de slag.

Heeft u voordelige verhuishulp nodig? Laat het ons weten!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.