Verhuizen van Duitsland naar Nederland

15 jul Verhuizen van Duitsland naar Nederland

Mijn klant van vandaag gaat verhuizen van Duitsland naar Nederland. Na een periode in Duitsland te hebben gewoond heeft deze meneer besloten om weer naar Nederland te verhuizen. De internationale verhuizing gaat van Ratingen (een stadje tussen Duisburg en Dusseldorf in het Ruhrgebied) naar Nijmegen.

blog-15juli-3-e1421153526983-388x263

 

Een gezellige dag in Duitsland

Het belooft een gezellige dag te worden want de klant in kwestie komt oorspronkelijk ook uit Nijmegen en heeft weer bekenden in de vriendenkring van de verhuizer van vandaag. Het is een prachtige zonnige ochtend wanneer ik rond 7.30 uur aanbel in Ratingen, Duitsland. De weersverwachting is vrij gunstig voor vandaag, droog en rond de 23 graden. De mensen die vandaag meehelpen met het verhuizen van Duitsland naar Nederland zijn ook al present. Tijdens de koffie lopen we even langs de inboedel en bespreken het verhuisplan van vandaag.

Verhuizen naar Nijmegen

Er moet ook een keuken mee en deze bevindt zich op de eerste verdieping. Gelukkig is er een ruim trappenhuis en staat de verhuiswagen vlak voor de deur. In een uurtje of drie hebben we de inboedel geladen en kunnen we gaan verhuizen van Duitsland naar Nederland. Rond 13.00 uur arriveert de verhuiswagen in Nijmegen. Hier moet de gehele inboedel naar de eerste verdieping. Helaas is de inzet van onze verhuislift niet mogelijk op dit adres.

Maar meneer heeft veel vrienden en er staan 6 man klaar om aan de slag te gaan. Veel handen maken inderdaad licht werk. Het was een hele worsteling met de delen van de keuken om deze via de trap naar boven te krijgen. Het paste allemaal maar net. Maar net is net genoeg! Rond 16.00 uur is de klus geklaard en drinken we gezellig samen nog een glaasje en proosten we op de goede afloop.

Wil jij zelf ook goedkoop verhuizen van of naar Duitsland of naar een ander buitenlandse bestemming? Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.