Verhuizen naar Duitsland, Thuringerwald

13 mei Verhuizen naar Duitsland, Thuringerwald

Verhuizen naar Duitsland - Katzhutte-300x225Vandaag staat er weer een leuke verhuisklus op de planning. We gaan namelijk verhuizen naar Duitsland. De reis begint in Oss en eindigt 563 kilometer verderop: het afgelegen dorp Katzhutte in het Thuringerwald.

Om 13.00 uur arriveer ik in Oss. Vol goede moed gaan we aan de slag met het inladen van de inboedel. De heer des huizes is een echte muziekliefhebber. Dat betekent dat er dozen vol LP’s en CD’s en daarnaast diverse muziekinstrumenten behoren tot de inboedel.¬†Waaronder zelfs een drumstel.

Om 4 uur in de middag is het huis leeg en is het weer gelukt om de complete inboedel in de verhuiswagen te krijgen. In verband met de avondspits vertrek ik die avond pas om 19.00u. De route naar Thuringerwald gaat dwars door het Ruhrgebied en daar staat uiteraard veel file.

Thuringerwald

Na een overnachting in het Sauerland arriveer ik de volgende dag rond lunchtijd in het pittoreske dorp Katzhutte in het Thuringerwald te Duitsland. Dit is een mooi afgelegen dorp in de bossen. Ook de verhuizers zelf, waar het allemaal om draait vandaag, zijn gearriveerd. We wachten nog even op de makelaar met de sleutels, terwijl de buren ons ondertussen spontaan uitnodigen voor Kaffee mit Kuchen.

Om 14.00 uur verschijnt en eindelijk de makelaar ten tonele. Na de afhandeling van wat formaliteiten kunnen we dan rond half drie beginnen met het uitladen van de verhuiswagen. Om 17.00 uur is de inboedel uitgeladen. Na een gezamenlijk diner in een plaatselijk restaurant neem ik afscheid van een heel gelukkig gezin. Na een overnachting onderweg ben ik de volgende dag weer net op tijd thuis voor de lunch, en zat het verhuizen naar Duitsland er alweer op.

Wilt u ook verhuizen naar Duitsland?

Wellicht wilt ook voordelig verhuizen naar Duitsland? Neem dan contact met mij op voor een prijsindicatie.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.