Voordelig verhuizen van Zwolle naar Vlissingen

10 mei Voordelig verhuizen van Zwolle naar Vlissingen

Vlissingen-300x116Rond half zeven in de ochtend vertrek ik van huis om een net gepensioneerd echtpaar te helpen voordelig te verhuizen van Zwolle naar Vlissingen.

Als ik om kwart voor acht arriveer in Zwolle ben ik aangenaam verrast door de uitstekende voorbereiding op deze verhuizing. Na de koffie en een rondgang langs de inboedel gaan we met z`n allen om 8.00 uur aan de slag. Familie en zelfs de buren helpen mee.

In zo`n twee uur tijd is de verhuiswagen van 39 m3 helemaal volgeladen. Er kan werkelijk niets meer bij en ik ben door alle verhuisdekens heen.

Vol goede moed vertrekken we rond 10.30 uur om voordelig te verhuizen van Zwolle naar Vlissingen. Een schoonzoon van mijn klanten rijdt met mij in de verhuiswagen. En dat is een stuk gezelliger dan in je eentje zo`n eind rijden. Tenslotte gaat het om 261 km. Na zo`n 3,5 uur rijden we het Zeeuwse Vlissingen binnen.

We worden ontvangen met een prima lunch met onder andere een uitstekende stevige groentesoep uit eigen keuken. Rond half drie in de middag open ik de verhuiswagen en beginnen we met het uitladen van de inboedel. Om half vijf is de verhuiswagen weer leeg en staat alles keurig netjes en ongeschonden op zijn plaats in de nieuwe woning te Vlissingen.

Ik leen nog even een fiets van de klant en doe nog even een rondje door de haven en over de boulevard van Vlissingen om lekker uit te waaien. Ik nuttig nog een lekkerbekje onderweg en vertrek weer richting huis na een mooie klus die weer vlekkeloos verlopen is.

Wilt u ook voordelig verhuizen van Zwolle naar Vlissingen? Of naar een andere bestemming? Schroom niet en neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden om veel geld op uw verhuizing te besparen.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.