Goedkoop verhuizen naar Frankrijk

04 mei Goedkoop verhuizen naar Frankrijk

verhuizen naar frankrijkTelefoon! Ik wil verhuizen naar Frankrijk!

Op dinsdag 29 april rinkelt de telefoon. Een jongeman uit Amsterdam wil graag komend weekend goedkoop verhuizen naar Frankrijk. Het gaat om een afstand van 955 km. Dit klusje gaat 3 dagen duren (heen en terug). Mijn agenda biedt alleen ruimte van zondag 4 mei tot en met dinsdag 6 mei. Meneer is akkoord met de voorgestelde datum van 4 mei. Ik mail de klant diezelfde avond nog een offerte voor het verhuizen naar Frankrijk. Reeds de volgende ochtend heb ik een akkoord binnen. Een spontane verhuizing begint in Culemborg en eindigt in een leuk dorpje in de Dordogne, 955 kilometer verderop.

De klant wil graag meerijden en dat is geen probleem natuurlijk.

De verhuizing naar Frankrijk: de heenreis

We spreken af dat ik meneer zondagochtend oppik bij station Culemborg om 8.00 uur. We rijden naar een meubelopslag in de buurt waar we de verhuiswagen vlak voor de opslagcontainer kunnen parkeren. In no time hebben we de 25 kubieke meter aan inboedel ingeladen en gaan rond 9.30 uur op weg naar Frankrijk. Rond 13.00 uur moeten we onze eerste pauze houden. Vanwege de rijtijdenwet moet ik na 4,5 uur rijden 45 minuten pauzeren en dat doen we in de buurt van Compiegne. Al ruim 360 kilometer hebben we inmiddels afgelegd en dat is een flink eind met een geladen verhuiswagen! Wat een geluk dat het op zondag rustig is op de weg..

We rijden door het drukke Parijs steeds verder naar het zuiden. Om 20.00 uur bereiken we ons hotel in Vierzon. Na een biertje op het terras sluiten we de avond gezellig af in een restaurantje in de buurt.

Dag 2 van verhuizen naar Frankrijk

De volgende ochtend zitten we om 7.00 uur uitgerust aan het ontbijt. Reeds om 7.45 uur zijn we al weer op weg om de laatste etappe van 300 kilometer te overbruggen. Na wat fileleed en navigatieproblemen komen we om 13.00 uur aan bij een heel leuk huis in de buurt van Brive. We worden enthousiast ontvangen door de partner van mijn klant die al vooruit gereisd is met de auto. Nieuwsgierige buurtbewoners duiken op en helpen spontaan mee de verhuiswagen uit te laden. Binnen 1,5 uur is de inboedel uitgeladen en is er taart en koffie.

In een lekker Frans voorjaarszonnetje van 25 graden rust ik een uurtje uit van alle inspanningen en wandel wat rond in een alleraardigst dorpje. Om 16.00 uur neem ik afscheid van een heel gelukkig stel die van hun droom werkelijkheid hebben gemaakt, verhuizen naar Frankrijk!

Terug naar huis

Helaas heb ik geen retourvrachtje kunnen vinden vanwege de korte termijn dat het verhuizen naar Frankrijk geregeld is. Na 1,5 dag rijden en oponthoud bij Parijs en Antwerpen bereik ik dinsdagavond om 20.00 uur moe maar voldaan het hoofdkwartier van dit voordelige verhuisbedrijf.

Wilt u ook goedkoop verhuizen naar Frankrijk? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U zult aangenaam verrast zijn door mijn scherpe prijs voor het verhuizen naar Frankrijk.

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.