Verhuizen in Nijmegen met verhuislift

03 mei Verhuizen in Nijmegen met verhuislift

nijmegen-verhuislift-3-5-2014-388x263Op zaterdag 3 mei gaat dit verhuisbedrijf verhuizen in Nijmegen met verhuislift. Beide adressen betreffen een flat op 3 hoog. Je moet er niet aan denken om met de inboedel al die trappen af en op te moeten. Een verhuislift is dan een prima oplossing. Het veilig gebruiken van een verhuislift is niet zo eenvoudig. Verstandig is het dat er tenminste 1 ervaren verhuizer aanwezig is om de verhuislift te plaatsen en te bedienen.

Vandaag staan er twee inboedels te wachten om verhuisd te worden. Twee buren gaan verhuizen en komen op het nieuwe adres weer naast elkaar te wonen. Hun oude flatgebouw wordt gesloopt en men krijgt in de buurt een nieuwe flat. Doordat ze samen een offerte hebben aangevraagd voor deze dubbele verhuizing besparen ze aanzienlijk op de verhuiskosten.

Om 8.00 uur stellen we de verhuislift op. Ik houd het gebruikelijke instructiepraatje over het gebruik van de verhuislift en over de juiste wijze van het laden van de verhuiswagen in Nijmegen. We gaan  om 8.30 uur aan de slag met het inladen van beide inboedels. Reeds om 11.00 uur zijn beide inboedels naar beneden gebracht met behulp van de verhuislift.

Na verplaatsing van de verhuislift en een korte lunchpauze kunnen we om 12.30 uur beginnen met het naar boven brengen van het meubilair en alle witgoed op het nieuwe adres. Beide heren zijn toevallig in het bezit van een oude Miele wasmachine………. “Miele, er zijn geen zwaardere”, zeg ik altijd.

Om deze apparaten veilig en ongeschonden te verplaatsen met behulp van een verhuislift is toch enige handigheid en ervaring gewenst! Na enige tekst en uitleg mijnerzijds slagen we er gezamenlijk prima in om zonder brokken en zonder rugpijn alle witgoed naar boven te brengen. Zo rond de klok van 14.00 uur gaan de laatste dozen omhoog via de verhuislift. Beide heren zijn zeer tevreden over de vlotte verhuizing van vandaag in Nijmegen. Men had niet gedacht dat het zo vlot zou gaan.

Na een drankje en een hapje neem ik afscheid van twee gelukkige klanten. Ik spoed mij huiswaarts waar ik de verhuislift weer in de loods plaats en gauw begin met de voorbereiding voor de volgende klus van morgen: een 3 daagse internationale verhuizing naar Frankrijk van uit Culemborg.

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.