Verhuizen binnen Hilversum

30 apr Verhuizen binnen Hilversum

Na een lang koningsweekend ga ik vandaag weer aan de slag, verhuizen binnen Hilversum. Dit gezin heb ik al een keer eerder geholpen met verhuizen van Purmerend naar Almere in 2009. In de tussentijd zijn ze al weer verhuisd van Almere naar Hilversum. Ook voor deze verhuizing ben ik toen benaderd maar helaas was ik destijds niet beschikbaar vanwege een overvolle agenda. Men is toen in zee gegaan met een of andere studenten verhuisservice.

Dat was eens maar nooit weer zo vertelt mijn klant van vandaag. “Men kwam met een te kleine wagen en er waren 3 ritten nodig om de inboedel te verplaatsen. Weet je hoe laat we klaar waren?” Ik denk even na en gok op 20.00 uur……”Was het maar waar, het was 23.30 uur toen we uiteindelijk klaar waren. En dat is best vervelend met kleine kinderen erbij”.  Ik ben zeer verbaasd omdat ik  het zelf slechts zelden mee maak dat het avond wordt. Zelfs niet met lange verhuisrittenritten vanruim  200 kilometer.

Om 8.00 uur is het verhuisteam, een broer en 2 vrienden van de gastheer, van vandaag compleet en gaan we aan het werk. Het betreft een vooroorlogse benedenwoning met smalle gangen en deuren. Het dressoir en de 3 zitsbank moeten achterom want deze passen niet door het halletje bij de voordeur. Ook moeten we de woonkamer deur verwijderen om diverse zaken toch via de voordeur in de verhuiswagen te krijgen. Om 11.00 uur is de wagen vol en vertekken we naar het centrum van Hilversum. Onder begeleiding van de klant [met een ontheffing van de gemeente rijden we een winkelstraat in. De hele inboedel moet naar de 1e verdieping boven een winkel. Helaas kunnen we geen verhuislift plaatsen.

Ik zie wel dat we het raam in de woonkamer kunnen verwijderen en zet de verhuiswagen zo neer dat we vanaf de laadklep alles kunnen aanreiken. Zelfs de 3 zitsbank en het grote dressoir kunnen we door het ramen naar binnen steken. “Don`t try this at home…..” Je moet wel een beetje weten hoe dat moet zonder schade te veroorzaken. Alleen een hoge koelkast en de wasmachine brengen we via de trap naar boven. Na een 2e ritje om de kelder en het schuurtje leeg te halen zijn we toch al weer klaar om 16.00 uur. Een mooie tijd gezien het volume van ongeveer 46 m3 en de moeilijkheidsgraad van deze verhuizing binnen Hilversum.

Gaat u ook binnenkort verhuizen binnen Hilversum of elders in Nederland . Vraag dan in ieder geval een vrijblijvende offerte aan via mijn website. Ik garandeer u een scherpe prijs en een zeer betrokken en gedreven verhuizer.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.