Verhuizen van Nijmegen naar Venlo

25 apr Verhuizen van Nijmegen naar Venlo

Nijmegen-Venlo-25-mei-181x300Vandaag gaat dit verhuisbedrijf weer vrolijk verhuizen van Nijmegen naar Venlo. Om 7.30 uur verschijn ik ten tonele in Nijmegen.

Het wordt een pittig klusje i.v.mm het grote volume van de inboedel. Het gaat om ruim 50 m3 en dat is best veel. Gelukkig heeft de klant het verhuizen van Nijmegen naar Venlo heel goed voorbereidt.

Alles is prima ingepakt, het huis en de inboedel zijn lekker schoon [en dat is zeker niet altijd het geval!] er is genoeg hulp aanwezig. Op mijn advies heeft de klant zelf er nog een bestelbus bij gehuurd zodat we in ieder geval alles in 1 rit mee kunnen nemen.[Mijn verhuiswagen heeft een laadvolume van 39 m3 en dat is natuurlijk te weinig voor deze grote inboedel.] Na bezichtiging van het huis en de inboedel gaan we gezamelijk aan de slag. Er helpen naast mij zelf nog 5 man mee dus het gaat lekker vlot. Ik moet stevig aanpakken om de stroom aan inboedel bij te houden en op de juiste manier te verladen in de verhuiswagen. Het is iets boven de 20 graden. En dat is weer even wennen………

Na 2 uur is de verhuiswagen van 39 m3 helemaal volgeladen. De gehuurde bestelbus van 17 m3 wordt voorgereden en ook deze is helemaal vol om 10.30 uur.

Bij de koffie wordt er een lekkere Limburgse vlaai geserveerd en dat gaat er wel in. Deze extra calorie├źn kunnen we goed gebruiken bij een inboedel van dit formaat. Rond 12.00 uur arriveren we in Venlo. Ik heb geluk vandaag want de inboedel gaat in een opslag op de begane grond waar ik de verhuiswagen vlak tegenaan kan zetten. En er is zelfs nog meer hulp aanwezig [familie welkomscomite!]. Reeds om 14.00 zijn de beide wagens al helemaal leeg en staat zo`n 55 m3 inboedel netjes op zijn plaats in de opslag. Ondanks de vermoeidheid van de klanten zijn zij heel opgewekt en vooral heel verbaasd dat alles zo snel en goed is gegaan tijdens vandaag het verhuizen van Nijmegen naar Venlo van maar liefst zo`n 55 m3 aan inboedel.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.