Verhuizen met de verhuislift in Tiel

05 apr Verhuizen met de verhuislift in Tiel

samson-verhuizers.jpg-198x300Vandaag gaan we verhuizen met de verhuislift in Tiel. Enige weken geleden hebben mijn klanten in Tiel mijn offerte bevestigd en vandaag is het dan zo ver.

Het is prachtig weer en ik heb een makkelijke verhuizing waardoor ik fluitend op weg ga. Om 9.00 uur rijd ik het erf op van een leuk vrijstaand huis in het buitengebied van Tiel.  Gelukkig hoeft slechts de helft mee van de inboedel want het gaat hier om een scheiding. Tijdens het overleg met  het verhuisteam van mevrouw geef ik instructies en verdelen we de taken. Vol goede moed gaan we aan het werk. Na anderhalf uur staat de te verhuizen inboedel al netjes in de verhuiswagen. We zijn er klaar om te gaan verhuizen met de verhuislift in Tiel. Na een bakkie koffie vertrekken we naar de andere kant van Tiel.

Het trappengat in de nieuwe woning is dermate smal dat daarom enkele grote stukken  met behulp van de verhuislift naar de 1e verdieping moeten worden gebracht. Gelukkig is voldoende familie en vrienden aanwezig die allemaal een handje toesteken. Om 12.30 uur zijn al weer klaar met de verhuizing. Na het op ruimen van de verhuislift  koppel deze weer aan de verhuiswagen.

Nog even een glaasje fris en een gezellig praatje en ik ga weer op weg om van een zonnig weekend te gaan genieten.

Tags:
,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.