Verhuizen van Rotterdam naar Leeuwarden

01 apr Verhuizen van Rotterdam naar Leeuwarden

afsluitdijk-388x263Dit verhuisbedrijf gaat na een weekje vakantie vandaag weer verhuizen van Rotterdam naar Leeuwarden, 207 km, met behulp van een verhuislift.

Om 7.30 uur word ik op straat al op gewacht met koffie door hele vriendelijke en opgewekte klanten. Alles is prima voorbereidt en na aankomst van de verhuislift gaan we om 8 uur aan de slag. De inboedel heeft een volume van ongeveer 25m3 en dat kun je vrij snel verhuizen.  Reeds om 9.30 uur is de inboedel in de verhuiswagen geladen en om 9.45 uur kan het voordelig verhuizen van Rotterdam naar Leeuwarden beginnen. Uw verhuizer/chauffeur start de vrachtwagen en gaat op weg naar het noorden. Na een korte lunchpauze op de Afsluitdijk bereiken we om 13.00 uur Leeuwarden.

We moeten via de interne lift naar de 6e verdieping en dat kost iets meer tijd dan het inladen. Toch kan ik om 15.30 uur na koffie met Fries gebak al afscheid nemen van zeer gelukkige en tevreden klanten.

Dankzij de uitstekende voorbereiding en de voorbeeldige inzet van het verhuisteam is de verhuizing vandaag weer vlekkeloos verlopen. Op naar de volgende klus! Wilt u misschien ook voordelig verhuizen van Rotterdam naar Leeuwarden? Schroom niet en neem contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden. Verbaas u zelf hoeveel geld u zich kunt besparen op uw verhuizing. Wees er op tijd bij. Zeker als u op een zaterdag wilt verhuizen. Deze verhuizer is bijna elke zaterdag onderweg in het land.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.