Verhuizen van Eindhoven naar Den Haag

22 mrt Verhuizen van Eindhoven naar Den Haag

Dit verhuisbedrijf heeft vandaag weer een mooi klusje. Verhuizen van Eindhoven naar Den Haag. Om 7.30 uur rijd ik de juiste straat in te Eindhoven.

Een jong stel uit Rusland gaat verhuizen van Eindhoven naar Den Haag. Meneer werkt bij de Shell in de regio Den Haag ergens en is het beu om op en neer te reizen. Samen met vrienden en familie gaan we vandaag dit klusje klaren. Zoals gebruikelijk houd ik mijn instructiepraatje, dit keer in het Engels, en ik geef aan in welke volgorde we gezamenlijk de verhuiswagen gaan inladen. Na veel te sterke koffie gaan we aan de slag.

Al gauw kan ik de stroom spullen niet meer bij houden en ook de volgorde is niet zoals afgesproken. Ik vraag om een time out en herhaal nogmaals, in het Engels, hoe we de verhuiswagen het beste kunnen inladen zodat alles ongeschonden in Den Haag terecht komt. Het gaat nu een stuk beter. Om 10.00 uur is de verhuiswagen geladen en ga ik op weg van uit Eindhoven naar Den Haag. Dat is zo`n slordige 137km en dat is al gauw 2 uur met een volle verhuiswagen.

Gelukkig is het zaterdag en hebben we geen file`s onderweg. Toch is het al weer 12.30 uur als we aan het uitladen beginnen. De vrouwelijke helft van het echtpaar is een stuk vrolijker en spraakzamer als vanmorgen in Eindhoven.

Je kunt merken dat de verhuisstress bijna geheel verdwenen is nu al haar spulletjes op tijd en ongeschonden in hun mooie nieuwe [koop]huis te Den Haag zijn aangekomen. Om 14.30 uur is de verhuiswagen al weer helemaal leeg en drinken we gezamenlijk nog even een drankje. Bij het afscheid van mijn klanten krijg zelf nog een mooie fles wijn als blijk van waardering voor mijn inzet van vandaag tijdens deze verhuizing van Eindhoven naar Den Haag.

Op de terugreis breng ik nog even een bezoekje aan een oude vriend uit de militaire dienst, lichting ’85, want die is jarig geweest van de week. Na een gezamenlijk bezoek aan de plaatselijke Chinees om 19.00 uur weer op weg naar huis.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.