Verhuizen van Winterberg, Duitsland, naar Nederland, Zeewolde

20 mrt Verhuizen van Winterberg, Duitsland, naar Nederland, Zeewolde

winterberg-20-3-388x263Ik vertek op 19 maart om 19.00 uuur richting Winterberg in Nord-Rhein Westfaalen in Duitsland en overnacht daar in de buurt. Dit om de ochtend file`s in het Ruhrgebied te ontwijken. Wil je de file`s voor zijn rondom Dusseldorf, Duisburg en Dordtmund dan moet je om 04.00 uur de deur uit.

Na een mooie rit door een groen heuvellandschap meld ik mij de volgende dag om 8.00 uur in een leuk Gasthof in het sikgebied van Winterberg. Alles is groen en er is gelukkig geen sneeuw te bekennen. Een heel leuke Nederlandse dame gaat weer terug naar Nederland verhuizen. Het is even onzeker of alle inboedel in de vrachtwagen past.

Na 3 uur laden lukt het ons toch om alles mee te krijgen. Na Kaffee und Kuchen vertrek ik rond 12.00 uur weer richting Zeewolde. Ik heb de volgende ochtend in Zeewolde afgesproken met de klant. Op deze manier kan zij vandaag rustig alles afhandelen in Winterberg.

Ik ben net voor de file`s weer terug op ons hoofdkwartier waar mijn vrouw mij verrast met een heerlijke pasta met truffelsaus (mijn favoriete gerecht).

De volgende ochtend ben ik om 8.00 present bij een opslag in Zeewolde waar we in 2 uur tijd de inboedel op zijn plaats hebben.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.