Verhuizen van Leiden naar Balkbrug, Overijssel

14 mrt Verhuizen van Leiden naar Balkbrug, Overijssel

verhuisteam-balkbrug-300x225Vandaag heeft dit verhuisbedrijf weer een mooie klus. Verhuizen van Leiden naar Balkbrug, Overijssel, ruim 170km.

Om 7.30uur meld ik mij op het juiste adres in Leiden. Er is al vol op bedrijvigheid. Na koffie en overleg gaan we met een man of 6 aan de slag. Het gaat om een forse inboedel van ongeveer 55 m3.

We moet 30 meter lopen van de voordeur naar de verhuiswagen. Om 10.30 uur is mijn verhuiswagen van 39m3 echt helemaal vol. De klant heeft zelf er nog een busje bij geregeld en terwijl deze wordt volgeladen ga ik vast op weg naar Overijssel. In tegenstelling tot het busje kan ik maar 80km per uur.

De planning is dat we dan ongeveer tegelijk arriveren bij de in nieuwe woning in Overijssel. Rond 13.00 uur kom ik aan bij het nieuwe huis. Er staat al een verhuisteam van zo`n 8  personen klaar (allemaal familie van de klanten, zij komen oorspronkelijk uit deze streek en hier staat men klaar voor elkaar blijkbaar).

Na een uurtje of 2 is mijn vrachtwagen weer leeg en staat alles op de juiste plaats. Inmiddels is de tweede lading gearriveerd. Na een prima lunch maak ik plaats voor het busje met de 2e lading. Nu nog even 140 km terug naar huis.

Ondanks dat het vrijdagmiddag is verloopt de thuisreis zeer voorspoedig.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.