Pech met verhuizen naar Heerenveen van uit Apeldoorn

05 mrt Pech met verhuizen naar Heerenveen van uit Apeldoorn

blogfoto-5-3-2014-225x300De verhuisklus naar Heerenveen ¬†loopt gesmeerd vandaag tot 12.45 uur……

Om 10.30 verterekken we met een volle verhuiswagen (39 m3) van uit Apeldoorn naar Heerenveen (100 km).
Na overleg en taakverdeling verhuisteam start uitladen om 12.15. We moeten met de interne lift naar de 2e verdieping.

En wat denk je……na een half uurtje scheidt de lift ermee uit. Gelukkig staan de deuren nog half open en kan ik ontsnappen pfff, behalve de wasmachine en de droger.

De klant belt om de storing te melden. Het kan wel 4 uur duren voordat er een monteur is. Na een vloek en een zucht toch maar aan de slag en de tanden op elkaar met z`n allen. Dus alles via de trap naar boven.

Om 16.30 staat bijna alles op z`n plaats als de liftmonteur de storing heeft verholpen en ook het laatste witgoed naar binnen kan. Na een halve liter limo neem ik afscheid van een vermoeide maar tevreden klant.

Met een paar zware benen van het trap lopen kruip ik achter stuur van mijn truck en aanvaard ik de lange thuisreis naar het zuiden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.