Verhuizen in Eindhoven

01 mrt Verhuizen in Eindhoven

Het is vandaag alweer 1 maart. Bijna voorjaar maar buiten is het nu nog frisjes brrrr. Ik ben vanochtend al weer om 8.00 uur aan het werk in Eindhoven. Gelukkig een makkelijk klusje en de nieuwe woning is slechts een paar straten verder.

Met een volle auto gaan we om 10.30 uur op weg. Om 13.30 uur alles weer op z`n nieuwe plekje. Onderweg kwam ik nog een leuke oldtimer busje tegen, die ik even op de foto moest zetten!

verhuizen in eindhoven

Verhuizen in Eindhoven

Deze verhuizing binnen Eindhoven ging soepel en snel. Naast hele mooie en bijzondere verhuizingen in het buitenland, zijn deze verhuizingen soms ook erg fijn om erbij te hebben. Lekker dicht bij huis.

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jou helpt bij een verhuizing in Nederland of een internationale verhuizing? Bij Zelf Goedkoop Verhuizen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen en wij nemen contact met je op!

Lees hier meer blogs over diverse verhuizingen.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.