Van Eindhoven Verhuizen naar België

26 feb Van Eindhoven Verhuizen naar België

Verhuizen naar BelgiëVandaag is het weer eens tijd voor een internationale klus voor Zelfgoedkoopverhuizen. Ik help een klant weer eens verhuizen naar België.

Om 8.00 uur meld ik me in Eindhoven. Omdat de inboedel van de 3 verdieping moet komen via de interne lift zijn we ruim 3 uur bezig om de verhuiswagen in te laden. We slagen er in om de gehele inboedel in de verhuiswagen te stouwen. Om 11.30 uur vertrekken we richting Lanaken.

Ik kom rond 13.00 uur aan bij een leuk huis in het buitengebied van Lanaken. De verhuiswagen kan ik tegen het huis aanzetten, wat dus een stuk makkelijker is dan in Eindhoven.

Om 14.15 staat de inboedel op zijn plaats. Na een bakkie koffie weer de grote weg op….. 140km voor de boeg.

Wilt u ook goedkoop verhuizen naar België?

Neem vrijblijvend contact met mij op en vraag naar meer informatie. Ik help u graag verhuizen naar België!Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.