Verhuizen van Amsterdam naar Hilversum

25 feb Verhuizen van Amsterdam naar Hilversum

Vroeg uit de verhuisveren, ik sta al om 7.30 uur paraat in Amsterdam.

Ik kan de auto bijna tegen het appartement aan zetten zodat we vlot kunnen inladen. Het betreft de inboedel van een heel aardig stel met baby en deze gaat in één keer mee naar Hilversum. De hele dag verloopt vlekkeloos!

verhuizen amsterdam naar hilversum

Reeds om 13.30 uur is de verhuiswagen daar al weer leeg en na een uitstekende lunch ga ik weer op weg naar huis. Complimenten voor de groentesoep van oma!

Een verhuizing binnen Nederland is via Zelf Goedkoop Verhuizen gemakkelijk te regelen. Wij staan altijd voor je klaar. Ook voor internationale verhuizingen kun je bij ons terecht. Neem gerust eens contact op om te vragen naar de mogelijkheden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.