Verhuizen van Utrecht naar Bilthoven

23 feb Verhuizen van Utrecht naar Bilthoven

Deze zondag gaan we om 9.00 uur in Utrecht van start met een pittige verhuisklus. De klant, een zeer sympathieke en beschaafde dame, heeft een heel team klaar staan. Dat is altijd handig en fijn! Én gezellig.

Mevrouw heeft naast haar eigen inboedel ook een hele voorraad opgeslagen staan in het appartement van haar webshop. Dat hebben we geweten.. en de afstand van de woning naar de verhuiswagen is ook niet gering.

verhuizen utrecht

In twee ritten is de gehele inboedel overgebracht van Utrecht naar Bilthoven. Om 20.00 uur neem ik na een welverdiend biertje afscheid van een vermoeide, maar zeer tevreden klant. Een pittige, maar geslaagde dag weer!

Ben jij op zoek naar een bedrijf die jou helpt met verhuizen? Verhuizen van Utrecht naar Bilthoven stond vandaag op de planning, maar de mogelijkheden zijn groot. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je informeren.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.