Verhuizen van Nijmegen naar Heerlen

22 feb Verhuizen van Nijmegen naar Heerlen

Om 8.00 uur sta ik met verhuiswagen en verhuislift in Nijmegen voor de deur. Een jong stel gaat vandaag met mijn hulp verhuizen naar Heerlen.

Met de hulp van familie en vrienden hebben we de inboedel in 2 uur tijd al weer in de verhuiswagen geplaatst. Om 10.30 uur vertrek naar Heerlen waar ik na 140 kilometer om 13.00 uur arriveer. Een heel ontvangstcomité van een man of 8 staat klaar om de inboedel uit te laden. Tot mijn verbazing en genoegen is de wagen al in een uurtje uitgeladen! Dat komt goed uit want ik moet nog 120 kilometer terug naar huis rijden met 80 kilometer per uur.

verhuizen nijmegen

Een leuke verhuizing met een mooie Limburgse bestemming! Ga jij binnenkort verhuizen en kun jij wel wat extra handjes gebruiken en een fijne verhuiswagen? Bij Zelf Goedkoop Verhuizen helpen wij je graag. Ook hebben wij een verhuislift om te huren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespreek de mogelijkheden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.