Verhuizen van Den Bosch naar Hengelo

19 feb Verhuizen van Den Bosch naar Hengelo

Verhuizing met verhuislift

Vandaag verhuizen we van Den Bosch naar Hengelo. Om 07.30uur sta ik paraat in Den Bosch. De verhuislift zetten we klaar en na een instructiepraatje over het gebruik van de verhuislift beginnen we om 08.15uur met het inladen van de verhuiswagen. Met veel passen en meten lukt het om de gehele inboedel mee te krijgen. We vertrekken uiteindelijk al om 10.45 uur richting Hengelo. Na 160 kilometer rijden komen we om 13.15 uur aan in Hengelo. De inboedel moet naar de derde verdieping, dus we moeten alles via de lift in het gebouw naar boven brengen. Dat vergt wat tijd, maar om 16.00uur staat alles op z’n plaats. We kunnen tevreden afscheid nemen van een tevreden klant.

Verhuislift huren

Wist je dat je bij ZelfGoedkoopVerhuizen heel eenvoudig een verhuislift kunt huren? Of wil je naast een verhuislift een verhuiswagen huren? Ook dat is mogelijk bij ZelfGoedkoopVerhuizen!

Ben jij ook van plan om te verhuizen binnen Nederland of ga jij internationaal verhuizen? Bij ZelfGoedkoopVerhuizen zijn de mogelijkheden groot! Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.