Verhuizen van Dreumel naar Arnhem

04 feb Verhuizen van Dreumel naar Arnhem

Verhuizen Dreumel naar Arnhem

Vandaag dacht ik dat het een makkie zou worden met het oog op het bescheiden formaat van de woning. Maar deze meneer had aardig wat spulletjes verzameld in zijn huis. Godzijdank wel erg netjes en schoon. En dat is wel eens anders bij alleenstaande heren. Enfin, met veel moeite zijn we er toch in geslaagd om de gehele inboedel in de verhuiswagen te krijgen.

Bij het uitladen was het een hele toer om 4 grote ijzeren archiefkasten door het trappengat
naar boven te krijgen. Na een bakje koffie en taart uit eigen oven om 15.00 uur weer huiswaarts.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.