Frodo verhuizen van Venray naar Ouderkerk aan den IJssel

30 jan Frodo verhuizen van Venray naar Ouderkerk aan den IJssel

blog-30januariOm 8.00 uur ben ik in Venray present om een jonge dame met haar hond, Frodo genaamd, te helpen verhuizen. Doordat we een behoorlijke afstand moesten overbruggen van het appartement naar de verhuiswagen kost het laden van de wagen wat meer tijd dan gebruikelijk.

Pas om 11.30 uur kunnen vertrekken. Na 161 km en enig oponthoud komen we tegen 14.00 uur bij de nieuwe woning aan. Het uitladen gaat snel, tegen 15.30 uur zijn we al klaar en na een bakje koffie, neem ik afscheid van een tevreden klant en haar heel vrolijke hond Frodo.

O ja, zelfs nog een doos met 3 flessen heerlijke Spaanse wijn gekregen als blijk van waardering. Mijn dag en die van mijn klant, is weer goed.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.