Verhuizen van Cuijk naar Herpen

24 jan Verhuizen van Cuijk naar Herpen

Vandaag een jong stel met een leuk kindje en een tweede op komst helpen verhuizen van Cuijk naar Herpen. Wat een geluksvogels. Hun huidige huurwoning wordt binnenkort gesloopt en daarom ontvangen zij een riante vergoeding van de verhuurder.

Voor mij wel een kleine domper…..ik kom weer eens een ouderwetse Miele wasmachine van 20 jaar oud tegen. Miele, er is geen zwaardere en natuurlijk moet deze naar de zolder. Maar even de tanden op elkaar en het is voor elkaar gebokst, samen met de klant krijgen we de machine op zijn plaats.

Door een bescheiden volume aan inboedel en een kleine verhuisafstand is de verhuiswagen al weer op 13.30 uur leeg geruimd.


Grotere kaart weergeven

Tags:
, ,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.