Kast naar de 4e verdieping met verhuislift in Den Bosch

23 jan Kast naar de 4e verdieping met verhuislift in Den Bosch

Een klein klusje vandaag. Maar die doen we ook graag en die zijn hard nodig in deze magere tijden. We hoeven niet veel spullen te verplaatsen dus laten de vrachtwagen thuis en gaan, met verhuislift, met onze bestelauto op weg. De kast in kwestie is te groot om via de trap naar boven te brengen en daarom heeft mevrouw mijn hulp ingeroepen. Het is nog even lastig om de verhuislift goed op zijn plaats te krijgen wegens diverse obstakels op straat. Maar uiteindelijk gelukt en is de klus geklaard.


Grotere kaart weergeven

Tags:
,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.