Verhuizen van Düsseldorf naar Swartbroek, omgeving Weert

17 jan Verhuizen van Düsseldorf naar Swartbroek, omgeving Weert

blog-17januari-Verhuislift-in-Dusseldorf-388x263Al om 05.30 uur vertrekken we naar Düsseldorf. De verhuislift hebben we achter de verhuiswagen. Ondanks het vroege vertrek toch weer even in de file maar net op tijd bij de klant, gelukkig maar. We hebben een hekel aan te laat komen. Een adres midden in de stad….een heel drukke weg, dus uitkijken geblazen.

Gelukkig samen met de klant alles goed geregeld van te voren. Zoals een parkeervergunning en ontheffing voor het plaatsen van de verhuislift. We stellen de verhuislift opgesteld en geven instructies voor de helpers van mevrouw. Toch wel spannend voor sommigen want de zesde verdieping is best hoog.

Ik ga zelf nog een paar keer naar boven om te helpen met de grote stukken. Om 12.00 uur is het appartement leeg en vertrekken we naar een opslag in de omgeving van Weert. Bij aankomst blij verrast……de opslag is op de begane grond en kan de verhuiswagen er vlak voor zetten. In een uurtje staat alles netjes op zijn plaats.

Klant tevreden, wij tevreden.


Grotere kaart weergevenBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.