Voordelig verhuizen naar Duitsland

09 jan Voordelig verhuizen naar Duitsland

verhuizen naar erlangenGoedkoop verhuizen naar Duitsland? Verhuis bijvoorbeeld al vanaf € 1.350,= van Amsterdam naar Frankfurt! Maar verhuizen naar Erlangen is ook een optie.

De afgelopen week bezochten we dit leuke dorp in de regio  Nürnberg, Duitsland. Op de vroege ochtend vertrek ik naar Ommen in het noorden van Nederland om daar een flinke inboedel in te laden.

Richting Erlangen

Het past maar net allemaal in de verhuiswagen. Zelfs een loodzware ouderwetse orgel tillen we met 4 man de verhuiswagen in. Ook deze keer zitten er veel boeken in de inboedel. Om 12.00 uur hebben we alle spullen ingeladen en rijd ik weer naar huis. De verhuiswagen wordt veilig geparkeerd. De volgende ochtend om 05.00 uur vertrek ik richting Erlangen in de regio Nürnberg, een slordige 600 kilometer. Helaas kom ik in een grote file terecht en deze levert twee uur oponthoud op. Na aankomst van de verhuiswagen in Erlangen om 15.30 uur gaan we direct aan de slag.

Verhuizen

Gelukkig is er genoeg verhuishulp aanwezig. Zelfs de nieuwe buren steken spontaan een handje toe. Dat kunnen we goed gebruiken want alles moet via de trap naar de derde verdieping. En toen hadden we als toetje nog het orgel. Dat was een hele toer om deze op zijn nieuw plaats te krijgen. Ondanks de vertraging onderweg en alle trappen in het nieuwe huis zijn we toch nog om 19.00 uur klaar.

Samen met de tevreden klanten gaan we in buurt een hapje eten bij de lokale Griek. Het is erg gezellig en er wordt geproost op de goede afloop.

Wij zijn er voor u

Wanneer we verhuizen naar Duitsland of een andere bestemming binnen Europa overnacht de verhuizer, ik in dit geval, altijd in de buurt van het nieuwe adres. De volgende ochtend staan we dan weer klaar voor de volgende klant met onze verhuiswagen. Flexibel en gemakkelijk!

Wilt u ook voordelig verhuizen naar Duitsland? Bel vrijblijvend voor een prijsindicatie en bespaar op uw verhuiskosten. Wist je dat in sommige gevallen uw voordeel op kan lopen van 50% tot 70% ten opzichte van zgn. “Erkende Verhuisbedrijven”? Bel naar 06-21584227.


Grotere kaart weergeven

Tags:
, ,


Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.