Verhuizen van Groningen naar Nijmegen (188km)

07 jan Verhuizen van Groningen naar Nijmegen (188km)

Wow, de wekker gaat vandaag om 04.45 uur en om 05.30 uur ben ik al op weg naar Groningen.

Om 8 uur ben ik ter plaatse en ga snel samen aan het werk met heel aardige mensen. Meneer heeft een nieuwe baan bij de universiteit van Nijmegen. Dus het verbaast mij niet……..veel boeken…..heel veel boeken. Maar gelukkig wel verpakt in boekendozen en deze zijn nog goed te hanteren qua gewicht.

Om 11.00 uur zijn we klaar en gaan op weg naar Nijmegen, 188 km. Dat is toch een heel eind met 80 per uur. Aangekomen in een mooie buurt in Nijmegen-Oost om 13.45 uur. Helaas moesten we een half uur wachten op de klant want die had nog wat oponthoud gehad. Om 16.30 uur is dan eindelijk de verhuiswagen leeg vertrek ik naar huis.

Vanavond vroeg onder de wol want het was een lange dag.


Grotere kaart weergevenBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.