Goedkoop verhuizen in Arnhem

11 dec Goedkoop verhuizen in Arnhem

Gaat u verhuizen in Arnhem en omgeving? ZelfGoedkoopVerhuizen is als verhuisbedrijf in Arnhem actief en zorgt ervoor dat u zorgeloos en voordelig kunt verhuizen. U kunt onze verhuiswagen huren in Arnhem inclusief chauffeur/verhuishulp.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227


Hieronder leest u een ervaring van een klant over verhuizen in Arnhem.


Grotere kaart weergeven

Klantervaring verhuizen in Arnhem

Geplaatst door M.

Als er een competitie zou zijn van snelle en vakkundige verhuizers, dan zou ik ZelfGoedkoopVerhuizen zeker adviseren om hieraan mee te doen. Ze zijn namelijk een absolute kanshebber om deze competitie te winnen! Keurig op tijd kwam dhr. Hilgers langs met een grote truck, voorzien van dekens, trolleys etc.

Het inpakken van de verhuiswagen gebeurt efficiënt en nauwkeurig. Alles wordt goed gestapeld en gezekerd, zodat geen beschadigingen kunnen ontstaan. Ook het uitpakken ging razendsnel. De totale verhuizing heeft niet meer dan 5 uur geduurd; veel sneller dan we hadden gepland.

Al met al zijn wij zeer positief over de heer Hilgers en over ZelfGoedkoopVerhuizen. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen.

Bent u ook op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf?

vraag nu een offerte aan

 

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.