Bank via verhuislift naar zolder in Nijmegen

26 jul Bank via verhuislift naar zolder in Nijmegen


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Christiana

Ik ben zeer tevreden over Hilgers Verhuis/Verhuur!

Na alles naar boven te hebben getild kwamen we erachter dat de bank op een paar centimeter niet naar boven kon. Balen! Veel bedrijven gebeld en ons laten informeren over kosten en mogelijkheden. Het gaat tenslotte om 1 bank wat door het raam moet. Dat is klaar in ongeveer een uurtje. Toch moest ik bij andere bedrijven de lift voor een halve dag of een hele dag huren en dan was er nog geen operator of verhuizer geregeld!

Uiteindelijk op marktplaats Hilgers Verhuur tegengekomen. Ik heb ze gebeld uitgelegd wat het probleem was. Ik hoefde niet een hele of halve dag te huren en er kon al een afspraak worden gemaakt over 2 dagen! Het was allemaal erg professioneel, netjes en snel. Super tevreden!
Echt een aanrader! Als ik in de toekomst verhuis weet ik wie ik bel!

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.