Verhuizen van Wijchen naar Kootstertille (Friesland)

11 mei Verhuizen van Wijchen naar Kootstertille (Friesland)


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Henk van Diemen

Een toch wel bijzondere verhuizing van mijn inboedel van Wijchen naar Kootstertille, dit omdat ik voor 1.5 ton aan betonblokken mee wou hebben verhuisd. Na diverse verhuizers en transportbedrijven te hebben gebeld welke of veel te duur en of met een veel te grote vrachtwagen wilden komen, kwam ik bij Roeland terecht. Vrijwel direct kreeg ik het gevoel dat ik het juiste bedrijf had gevonden. Een rustige man en uit de duidelijke zakelijke overeenkomst concludeerde ik (zoals later bleek terecht) een kundig verhuizer. Een datum geprikt en het zou wel goed komen. Om lekker vlot te kunnen verhuizen begon in de aanloop er naar toe mijn spullen te pakken en klaar te zetten in de garage. Vlak voor de verhuizing nog even een e-mailtje
gestuurd en het exacte tijdstip afgestemd. Geweldig, een laadklep en stapels verhuisdekens om de meubeltjes te beschermen plus trekbanden om de boel vast te sjorren. Het inladen (hulp van mijn twee kinderen) verliep onder regie van Roeland, die in de wagen de spullen op hun plaats zette,voorspoedig. De reis en ook het uitladen verliep ook voorspoedig.

Een fijne dag, mooi droog weer, niks gebroken, niks kwijtgeraakt en geen stress.

We zijn zeer content over de kwaliteit en een het redelijk tarief en bevelen Roeland een ieder aan als uw verhuizer.

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.