Verhuizen naar Oostenrijk vanuit Nederland (Roermond – Kotschach-Mauthen)

10 mei Verhuizen naar Oostenrijk vanuit Nederland (Roermond – Kotschach-Mauthen)


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Smeets-Bloemen

Wij wilden verhuizen naar Oostenrijk. Op 24 april zijn wij dan ook van Roermond naar Kotschach-Mauthen in Karintie, Oostenrijk verhuisd. Wij hebben hierbij de verhuishulp van Roeland ingeroepen en daar hebben we geen enkel moment twijfel over gehad. Heel fijne man, zorgzaam en heel snel. Ideaal om te verhuizen naar Oostenrijk! Hij kwam bij ons binnen en zei om 10 uur ben ik geladen om te vertrekken en inderdaad hij was zelfs een half uur vroeger ingeladen. Toen startte Roeland met het verhuizen naar Oostenrijk (bijna 1000 km) en een dag later was hij om half 4 in de namiddag daar bij ons. Twee uur later was de verhuiswagen weer helemaal leeg.

Wij hebben voor Roeland gekozen omdat wij gewoon een heel goed gevoel over hem en zijn manier van werken hadden na ons telefonisch contact. Dat de prijs goed is was aardig meegenomen. We raden nu dus ook familie en vrienden aan als ze iets te vervoeren hebben om contact op te nemen met Roeland. Hij heeft ons ideaal geholpen met het verhuizen naar Oostenrijk!

Roeland bedankt en als je in de buurt komt het etentje geldt nog altijd he.

— Sam Bloemen en Marc Smeets

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.