Verhuizen van Nederland naar België

21 jan Verhuizen van Nederland naar België


Grotere kaart weergeven

Zelf Goedkoop Verhuizen verzorgt al jaren verhuizingen in binnen- en buitenland. Wilt u voordelig internationaal verhuizen? Dan zit u bij Zelf Goedkoop Verhuizen goed! Om u een beeld te geven van zo’n internationale verhuizing heeft Liz hieronder haar ervaring gedeeld over verhuizen van Nederland naar België.

Verhuizen van Nederland naar België – Geplaatst door Liz

Ik ben op 29 december verhuisd van Drenthe naar Noord België! Ik wilde al langere tijd verhuizen van Nederland naar België en met de hulp van Zelfgoedkoopverhuizen is alles werkelijk perfect gegaan.
Alles was een paar maanden van te voren afgesproken en dat maakte het verhuizen van Nederland naar België alleen maar gemakkelijker!

Roeland arriveerde in Drenthe om 8:00 en met de hulp van vrienden was alles om 10 uur ingepakt. Wij troffen elkaar opnieuw in België om 13:30 en toen het 2 uur later was stond alles hier in huis.

Roeland werkt rustig en met beleid, hij weet precies wat hij doet en stuurt de hulpkrachten zodanig aan dat alles goed doorstroomt en op tijd op de juiste plek is. Het is echt een no nonsense aanpak.

Dank je wel Roeland, je bent meer dan een aanbeveling waard!

Vriendelijke groet,
Liz , Overpelt, België.

 

Wilt u net als Liz verhuizen van Nederland naar België?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Ik help u graag met het verhuizen van Nederland naar België.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

 

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.