Verhuizing van Tilburg naar Twente in Oost-Nederland

26 aug Verhuizing van Tilburg naar Twente in Oost-Nederland


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Nicolien
De verhuizing van Tilburg naar Twente ging rustig en snel tegelijk. Ik zag aanvankelijk erg op tegen de verhuizing maar het was allemaal snel en goed geregeld. Ik had ook een offerte laten doen bij een erkend verhuisbedrijf maar dat was onbetaalbaar voor mij, dus toen ben ik gaan shoppen op marktplaats. Ik kwam bij het verhuisbedrijf van Roel uit want het zag er betrouwbaar en betaalbaar uit. Dat is ook gebleken!! Ik had 3 man geregeld in Tilburg voor het inladen en 3 vrienden in Twente die me zouden helpen uitpakken, zo hoefde ik ook niet teveel beslag op hen te leggen. In een mum van tijd was de wagen ingeladen en na de lange rit was alles zo uitgeladen. Roel laadde de wagen netjes in en hield goed overzicht, gaf instructies wat eerst geladen moest worden, zette breekbare spullen apart zodat die goed beschermd vastgezet konden worden op het laatst. Bij het uitladen idem dito, hij verdeelde de spullen aan de uitladers en bewees een ervaren man te zijn op het gebied van verhuizingen. We waren snel klaar en ook nog voor een voordelige prijs. Ik denk nu met een fijn gevoel terug aan een goed verlopen verhuizing! En dat terwijl ik er zo tegen op zag….

Nogmaals bedankt Roel, Nicolien

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.