Verhuizen in Nijmegen

24 jun Verhuizen in Nijmegen


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Floortje

Op 25 februari ben ik verhuisd binnen Nijmegen, van 3 hoog op een flat naar een woning op de begane grond. Alles is zeer vlot verlopen, Roeland is een rustige man die zich goed aan de afspraken houdt en een betrouwbare indruk maakt. Samen met de hulptroepen die ik zelf had ingeschakeld is de verhuizing precies binnen 3 uur gelukt. Echt supergoed gegaan met de lift, niets beschadigd en de prijs was absoluut goed te noemen. Ik heb net Roeland aangeraden aan een vriendin van mij, zij gaat ook binnenkort verhuizen. Bedankt Roeland…!

Groetjes F. Versluis, Nijmegen

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AANBeantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.