Internationaal verhuizen van Escharen naar Mesvres (Frankrijk)

11 mrt Internationaal verhuizen van Escharen naar Mesvres (Frankrijk)


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door henmariel

Internationaal verhuizen en Leven als God in Frankrijk……………met de superdeskundige medewerking van verhuisbedrijf Roeland Hilgers.

Toen we op zoek waren op marktplaats stuitten we op het bedrijf van Roland. Na telefonisch contact werd ons duidelijk dat we met Roland letterlijk en figuurlijk alle kanten op konden, en dus ook internationaal verhuizen naar Frankrijk. Onze ervaring is dat Roland niets aan het toeval over laat.

Na een huisbezoek maakt hij een uitstekende offerte op maat en daarna houdt hij zich exact aan alle afspraken en wensen. De afloop van het internationaal verhuizen laat zich raden. Op de afgesproken dag en op het door Roland gemelde tijdstip werd onze inboedel in de Franse Bourgogne gelost. Geloof me het was echt genieten van het zonnetje,het adembenemende landschap en de relaxte verhuizing.
Na de boerenkool met worst keerde Roland via een toeristische route huiswaarts en liet ons achter als zeer tevreden klanten. Onze ervaring is zeer positief zowel wat betreft vakmanschap, persoonlijke benadering en ook niet onbelangrijk, de prijs/kwaliteitsverhouding.
Ook voor internationaal verhuizen is Zelfgoedkoopverhuizen dus een prima optie.

Hen en Marie-Louise.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.