Internationale verhuizing in Nederland – Frankrijk (Honfleur)

08 mrt Internationale verhuizing in Nederland – Frankrijk (Honfleur)


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Wouters

Super. Roel is een rustige, ervaren chauffeur en verhuizer.

Onze supergrote klus: 4 dagen op en neer naar Frankrijk en een oversteek op een kleine veerboot, heeft hij fantastisch gedaan! Bij grotere verhuizers kwamen we in strakke schema’s en combinatieverhuizingen op hun data, met Roel konden we overleggen tot we precies hadden wat we nodig hadden: hij is flexibel, hij doet wat hij afgesproken heeft en… hij heeft daar duidelijk plezier in.. Een verhuizing op maat! + nog een toeristisch uitstapje onderweg in Honfleur, vanuit zijn historische interesse.

Hartelijk bedankt.

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.