Verhuizing in Rotterdam

29 apr Verhuizing in Rotterdam


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Munne
Roeland,
Het is al eventjes geleden, maar ik ben je nog een welverdiende recommendation verschuldigd. Wij zijn op 22 november van een appartement in Rotterdam verhuisd naar onze droomwoning in Belgie.

Roeland kwam met een collega, zijn vrachtwagentje en de verhuislift, netjes op tijd in Rotterdam. Zo’n verhuislift is een verademing! Van de vierde verdieping, hop, op de lift en secondes later stopt Roeland het vakkundig in de wagen. Niet allen werkten zowel Roeland als zijn collega hard mee, Roeland is ook zeer vakkundig in het inpakken van de wagen. Breekbare of kwetsbare spullen worden netjes ingepakt en de wagen wordt heel efficient ingeruimd. Vervolgens op weg naar Belgie, waar het uitpakken net zo soepel verliep. Roeland is echt een aanrader!

Bedankt nog Roeland!

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.