Verhuizing van Friesland naar Brabant

03 dec Verhuizing van Friesland naar Brabant


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Anderson

Roeland Hilgers is iemand op wie je kunt rekenen! Wij verhuisden van het noorden naar Noord-Brabant. Na uren inpakken, uren rijden, uren uitpakken ging alles goed.

De positieve kanten van Roeland zijn: hij gaat heel goed met je spullen om, hij houdt rekening met uw spullen en hij is goedkoper dan de andere bedrijven. Negatieve kanten kan ik gewoon niet opnoemen. Er was niks verkeerds. Ik raad iedereen aan die gaat verhuizen om Roeland in te huren! Zoals ik eerder zei er wordt rekening gehouden met uw spullen, het is goedkoop en Roeland is een goed mens met het juiste hart.

Roeland wij danken u voor al u werk, dat u voor ons heb gedaan.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.