Verhuizing van Zandvoort naar Cuijk

05 sep Verhuizing van Zandvoort naar Cuijk


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door casparcweeda

Wat was ik blij met Roeland. Wij zijn 13 augustus verhuisd. (woningruil) en Hij heeft zowel de inboedel mensen van hier naar ons oude adres in Zandvoort vervoerd, als onze inboedel naar hier in Cuijk. Alles keurig op tijd, zeer voorzichtig met de spullen, goede materialen etc.

Roeland is en blijft rustig tijdens alle verhuisstress, komt voor 200% de afspraken na. En is absolut niet duur. Als we ooit nog eens gaan verhuizen, neem ik zeer zeker contact met hem op! ( Nee, Roeland, geen woningruil meer. Daar ben ik van genezen. hahahahaha)

Groetjes, Inge en Casper

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.