Verhuizing in Rheden

12 apr Verhuizing in Rheden


Grotere kaart weergeven

Geplaatst door Cambridge

Mijn verhuizing is een succes geworden dankzij Roeland Hilgers. Bij deze man voel je dat de klant nog steeds koning kan zijn. Roeland werkt heel professioneel en is niet te beroerd zelf een handje uit te steken. Daarnaast weet hij precies hoe je zware meubelen als kasten of witgoed dient te hanteren om met zo min mogelijk verspilling van energie de zaken vanuit je woning in de verhuiswagen te krijgen, en later vanuit de verhuiswagen je nieuwe woning in. Het materiaal waarmee Roeland werkt is up-to-date. Ik was eerst van plan om te verhuizen met een aanhangertje, om in een ritje of tien mijn spullen over te brengen. Gelukkig ben ik via Marktplaats tegen Roeland aangelopen.

Nadat ik mijn verhuisdatum aan Roeland had gemaild kreeg ik een keurige offerte. Derhalve wist ik dus precies waar ik aan toe was wat betreft het kostenplaatje. En ik kan u verzekeren dat de kosten reuze meevallen en absoluut acceptabel zijn.

Een ding is zeker. Als ik weer moet verhuizen schakel ik Roeland zeker in.

Roeland, bedankt voor je diensten. Door jou is de onplezierige klus van verhuizen in positieve zin een onvergetelijke gebeurtenis geworden.

 Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.