Goedkoop Verhuizen Utrecht

Goedkoop Verhuizen Utrecht

Wilt u goedkoop verhuizen in Utrecht? Dan kunt u onze grote verhuiswagen huren, incl. chauffeur/verhuizer. Zelf Goedkoop Verhuizen is als goedkoop verhuisbedrijf actief in Utrecht en omgeving. Wilt u verhuizen binnen Utrecht, naar Utrecht of juist van Utrecht naar een andere stad of dorp? Dan kunt u voordelig onze grote verhuiswagen huren! Wilt u internationaal verhuizen vanuit Utrecht? Ook dan is onze verhuisservice ideaal en heel betaalbaar voor u. Verhuisservice Utrecht staat voor u klaar!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Verhuiswagen huren in Utrecht al vanaf € 395

U kunt onze verhuiswagen huren in Utrecht inclusief chauffeur/verhuizer. Onze grote verhuiswagen van 39 m3 met laadklep is uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen en huurt u al vanaf € 395,- per dag (incl. kilometers en BTW). Onze verhuiswagen is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt huren met een rijbewijs B. U bent veel eerder klaar met verhuizen en kunt lekker op tijd aan de slag in uw nieuwe woning.

Hieronder ziet u een prijsindicatie voor verhuizen in Utrecht en omgeving. De prijzen zijn voor een hele dag en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Utrecht

Verhuislift huren in Utrecht

Zijn uw meubels niet eenvoudig via het trappenhuis te verplaatsen? Past de nieuwe bank niet in de lift? Een verhuislift huren kan dan de meest ideale oplossing zijn. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Goedkoop verhuizen Utrecht

De naam Zelf Goedkoop Verhuizen zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen niet alleen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel, verhuisdekens, spanbanden en veilig vervoer. Wij begeleiden en sturen uw verhuisteam en sjouwen zelf ook mee. U zorgt ervoor uw inboedel “verhuisklaar” staat voor de verhuizer en binnen no time bent u verhuisd in Utrecht. Lees hier alles over onze werkwijze. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Utrecht! Bent u op zoek naar een betrouwbaar goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht? Dan heeft u dat nu gevonden!

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.