Verhuiswagen huren Nijmegen

Goedkoop verhuiswagen huren Nijmegen

 Wilt u goedkoop verhuizen in Nijmegen? Dan kunt u onze grote verhuiswagen huren in Nijmegen, inclusief ervaren chauffeur/verhuizer. Zelf Goedkoop Verhuizen is een goedkoop verhuisbedrijf, actief in Nijmegen en omgeving. Of u nu gaat verhuizen naar Nijmegen, binnen Nijmegen of vanuit Nijmegen naar een andere stad of dorp, u kunt altijd voordelig onze grote verhuiswagen huren! Gaat u internationaal verhuizen vanuit Nijmegen? Ook dan is onze verhuisservice ideaal.

Verhuiswagen huren in Nijmegen al vanaf € 235

U kunt onze grote verhuiswagen huren in Nijmegen al vanaf € 235 inclusief chauffeur/verhuizer. Onze ruime verhuiswagen is 39 m3 met laadklep en is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt besturen met een rijbewijs B.

Hieronder ziet u een prijsindicatie voor verhuizen in Nijmegen en omgeving. De prijzen zijn voor een halve dag (4 uur) en inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Nijmegen

Wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional. Wij zorgen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel, verhuisdekens, spanbanden en veilig vervoer. U zorgt ervoor dat uw inboedel “verhuisklaar” staat voor de verhuizer. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Nijmegen!

Verhuislift huren in Nijmegen voor € 65 per uur

In Nijmegen is het ook mogelijk onze voordelige verhuislift te huren. Ideaal wanneer uw meubels niet direct via het trappenhuis te verplaatsen zijn of de nieuwe bank niet in de lift past. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.