Goedkoop Verhuizen Den Bosch

Goedkoop Verhuizen Den Bosch

Wilt u goedkoop verhuizen in Den Bosch? Dan kunt u onze grote verhuiswagen huren in Den Bosch, inclusief ervaren chauffeur/verhuizer. Zelf Goedkoop Verhuizen is als goedkoop verhuisbedrijf actief in Den Bosch en omgeving. Gaat u verhuizen naar Den Bosch of juist binnen Den Bosch of juist vanuit Den Bosch naar een andere stad of dorp? U kunt altijd voordelig onze verhuiswagen huren in Den Bosch!

Verhuiswagen huren in Den Bosch al vanaf € 355

U kunt onze grote verhuiswagen huren in Den Bosch al vanaf € 355 inclusief chauffeur/verhuishulp. Onze ruime verhuiswagen is 39 m3 met laadklep en is 2 keer zo groot als een verhuiswagen die u zelf kunt besturen met een rijbewijs B. Hieronder ziet u een prijsindicatie voor onze verhuiswagen huren in Den Bosch en omgeving. De prijzen zijn inclusief kilometers en BTW. Geen onverwachte kosten dus!

Prijslijst ZelfGoedkoopVerhuizen Den Bosch

Verhuislift huren Den Bosch

Zijn uw meubels niet eenvoudig via het trappenhuis te verplaatsen? Past de nieuwe bank niet in de lift? Een verhuislift huren kan dan de meest ideale oplossing zijn. Onze verhuislift komt al bij u thuis voor € 65 per uur.

Goedkoop verhuizen Den Bosch

Wist u al dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf zijn van Den Bosch? Onze naam zegt het al: wij staan voor zelf verhuizen met hulp van een professional.Wij zorgen voor het verhuismateriaal als steekwagens, plateauwagens, meubelkarretjes, witgoed-beugel, verhuisdekens, spanbanden en veilig vervoer. U zorgt ervoor dat uw inboedel “verhuisklaar” staat voor de verhuizer. Zelf verhuizen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig in Den Bosch en omstreken! Lees hier alles over onze werkwijze.

Verhuislift huren in Den Bosch voor € 65 per uur

In Den Bosch is het ook mogelijk onze voordelige verhuislift te huren. Passen uw meubels niet door het trappenhuis of past uw nieuwe bank niet in de lift? Onze verhuislift komt al bij u thuis in Den Bosch voor € 65 per uur. Ook te huur i.c.m. een verhuiswagen!

Bent u nieuwsgierig geworden?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Of bel nu voor een prijsindicatie: 06 – 215 84 227

Verhuiswagen huren
Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.