Seniorenverhuizing van Geldrop naar Eindhoven

16 Apr Seniorenverhuizing van Geldrop naar Eindhoven

Ik word pas om 10.00 uur verwacht voor de seniorenverhuizing van Geldrop naar Eindhoven die vandaag op het programma staat.

De familie van de dame op leeftijd die helaas moet verhuizen naar een verzorgingshuis heeft dit zo geregeld. Mevrouw kan dan rustig op staan en in het bijzijn van de kinderen op een kalme manier afscheid nemen van haar huidige woning. Wat in dit geval niet makkelijk is.

Om 10.30 uur gaan we dan gezamelijk aan de slag. Om 13.00 uur is de inboedel ingeladen. Ik moet eerst nog een piano bezorgen bij 1 van kinderen in Nuenen.

Daarna op weg naar het verzorgingshuis in Eindhoven waar ik om 14.00 uur arriveer na enig zoeken bij het verzorgingshuis. Onder toeziend oog van een aantal oude heren op een bankje beginnen we met het uitladen van de inboedel uit de verhuiswagen.

Helaas moeten we een behoorlijk eind lopen naar de lift waarmee naar de 5e verdieping gaan. Gelukkig heb ik extra rolcontainters bij me voor de dozen en de kleine spulletjes. Dus verloopt het uitladen ook weer bijzonder voorspoedig. Het is een heel gepuzzel om alle meubels een mooi plekje te geven in het niuewue appartement want men heeft eigenlijk iets veel inboedel meegenomen uit de vorige woning.

Ik neem om 16.15 uur afscheid van zeer tevreden klanten. Nog net op tijd voor de file`s bereikt deze verhuizer weer zijn hoofdkwartier. Vanavond nog even aan het werk in de tuin want het onkruid is bijna niet bij te houden.Beantwoord onze website niet al uw vragen? Geen probleem. Stel uw vragen via ons contact formulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.